Truien zijn er om u warm te houden, ze zijn ook groot Promotie Tools


   Door Matt FranksWarm en gezellige truien zijn gemaakt om het lichaam warm in de koudere maanden van het jaar. Een trui is een van de meest onbegrepen en ten onrechte zo genoemde artikelen van kleding in de wereld. Truien zijn kledingstukken die speciaal zijn gemaakt voor het bovenlichaam, een trui meestal wapens en ze kunnen van verschillende lengte, cap sleeve (net voorbij het schoudergewricht), 1 / 4 lengte mouw, (uiteinden tussen de schouder en de elleboog), elleboog lengte (eindigt op de elleboog) en de volle lengte mouwen (eindigt bij de pols).

Een trui is bekend als zodanig, omdat het is gemaakt van geweven zachte vezels. Truien zijn niet hetzelfde als shirts of truien, hoewel sommige think so. Er zijn 2 hoofdklassen van truien, een vest dat open is aan de voorzijde en een trui, die moet worden getrokken over de nek om te worden gebracht of gehaald.

De meest populaire vezel voor een trui is katoen, kunnen ze ook worden gemaakt van wol of kasjmier andere of een andere zachte wollen vezels. Cashmere wordt beschouwd als de mooiste wol waaruit een trui kan worden gemaakt en is een van de zachtste en meest comfortabele truien gevonden. Het is ook een van de hoogste prijs truien men kan kopen. Wollen truien zijn misschien wel de warmste, maar veel dragers kunnen niet omgaan met de jeuk dat deze truien te maken.

De overtuiging is dat de allereerste truien kwam ergens in Noord-Afrika, als een aanvulling op de leggings die werden zeer vaak een kledingstuk honderden jaren geleden. Amerika eerst officieel over op de trui in de jaren 1890 nadat het werd gespot wordt gedragen op het eiland Jersey. Op dat moment de trui was een eenvoudige zware knit shirt. Coco Chanel ontworpen die hen van een jersey materiaal duwde de trui op de voorgrond van de mode. Ze deed dit uit noodzaak echter, als ze enig ander materiaal had gebruikt op dit moment, zou ze hebben een verkoop niet-concurrentiebeding contract dat ze getekend had geschonden. Jackie Kennedy was een fan van de klassieke vest trui in de jaren 50 en 60 en vaak droeg een parelsnoer met haar vest. Truien hebben meegemaakt door de jaren heen, en in plaatsen zoals het Isle of Wight de kabel gebreide truien hebben altijd al een nietje van hun garderobe.

Van alpaca truien in de hoge uithoeken van Peru gebreid door boeren vrouwen, tot high-end kwaliteit kasjmier truien gedragen door winkels speciale afdeling om zijn gebreide truien die thuis voor de familieleden van deze truien zijn allemaal bedoeld om de drager te houden warm en comfortabel en ook een lange termijn, draagbare deel van uw garderobe. Truien zijn een van de meest veelzijdige stukken van kleding die je kunt hebben. Het kan worden gedragen met jurken, rokken of jeans. Als het wordt gecombineerd met de juiste sieraden en accessoires, kan het bijna overal gedragen.

Sinds truien zo nuttig zijn, vooral als je woont in koudere klimaten, zij maken zeer goede relatiegeschenken. U kunt eenvoudig uw bedrijfslogo emblazoned op een trui, en elke keer als ze het gebruiken, zullen ze herinnerd worden van uw bedrijf. Het doesnt krijgen niet beter dan dat! Voor het bevorderen van uw bedrijf, overwegen het plaatsen van uw bedrijfslogo op een sweater.Matt Franken is directeur van Fluid Branding, de UK grootste leverancier van promotionele Truien en Branded Truien op www.fluidbranding.com. Voor Eco Friendly promotionele producten, met inbegrip van kringlooppapier, biologische en duurzame producten te bezoeken www.ecoincentives.com

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.