Uw Attitudes Are The Clothes Of Your Soul


   Door Laurie J. BrennerHow ben je gekleed?

Ben jij gekleed in mooie kleren, rijk aan kleuren, warm en uitnodigend voor het oog, of bent u gekleed als een pauper in vodden?

De tijd is gekomen door te gaan naar een hogere staat van leven.

Door dit te zeggen ik ben niet impliceert dat u plaatst jezelf boven een ander mens of bekijken anderen zoals onder je. In plaats daarvan zeg ik verheffen uw eigen zelf naar een plek waar je niet sjokkende rond in een sleur, bedekt met modder, bedekt met vliegen en al die tijd vervloeken.

De werkzaamheden op het hebben van integriteit en deugdzaam zijn. Werk aan dat geheel. Werk aan die verantwoordelijk is voor wat je denkt, voelt en zeggen.

Zoals we leven en interactie in deze wereld, is het gemakkelijk te geven in onze baser uitdrukkingen. Je weet wat ik bedoel. Schreeuwen in de auto op de drivers achter of voor u of de opheffing van die vinger en weergeven van je IQ Uiting onze ongenoegen met de idiotie van de winkelbediende youre maken hebben. Klagen luid over je wachten in de rij. Deze dingen zijn echt niet zo belangrijk in het grote geheel van de dingen. En als je ze belangrijk, je kleineren jezelf en mensen om je heen.

Wij, die het voordeel hebben van het leven in de eerste wereld landen zijn uitgegroeid tot een verwend veel. Met onze geautomatiseerde, geëlektrificeerd, en gemoderniseerd leven, vergeten we de eenvoudige dingen. We vergeten onze manieren. We vergeten dat we niet alleen hier en onze energie beïnvloedt die om ons heen.

We hebben de neiging te raken in de kleine dingen op een dagelijkse basis. Het is makkelijk te vallen in de houding van een complainers. Waarom niet de trein onszelf te exposeren een dankbaar houding? Het is gemakkelijker op het lichaam, de geest en de ziel en het heeft een wonderlijke manier van verspreiding.

Wanneer we rondlopen in ons kleine wolken van negativiteit – wij stralen deze energie naar andere mensen. Havent u ooit een slechte dag? Natuurlijk heb je.

Als je een slechte dag voelt opkomen, stop, ademen, kijken en luisteren. Pauze voor 30 seconden. Denk na over het alternatief voor levende kon je in een gat met een vuil dutje. Dingen echt zo slecht dat je je negatieve energie op anderen dumpen?

Echt de tijd en kijk naar de wereld. Ik Dont zorg waar je bent, maar als je kijkt lang genoeg, vindt u de schoonheid van de dag.

En er is altijd schoonheid wacht op u dit te ontdekken. Het is een van de vele geschenken van het leven.

Ik weet dat dit klinkt eenvoudiger dan velen van u denken dat het is – maar het is zo makkelijk als het aantrekken van een ander paar sokken. Het is gemakkelijk als het veranderen van de rol in je haar.

Het zo eenvoudig als het veranderen van de kleren die je draagt. Vergeet niet: u beslist wat youre gaan dragen.

Realiseer dat uw houding zijn de kleren van je ziel.

Probeer verkleden voor een verandering en kijk of uw dag doesnt ga een beetje better.Laurie Brenner schrijft inspirerend, verheffend, verhalen en unieke aanpak van het leven in de nieuwe quantum leeftijd. Op te pikken haar nieuwste e-boek voor een bescheiden prijs, The Little Book of Becoming Inzicht in de Wet van Aantrekking bezoek haar website: http://www.littlebookofbecoming.com .