Vermijd Reizen ziektes In Mexico


   Door Clinton MaxwellA reis naar Mexico is vaak een opwindende ervaring. Er zijn veel verschillende sites die exclusief zijn naar Mexico. Deze bezienswaardigheden zijn ongerepte stranden Mexicos, diverse archeologische opgraving sites en talloze anderen. Een gemeenschappelijke ongelukkige ervaring, terwijl in Mexico, echter, is de samentrekking van Revenge Montezumas, ook bekend als Travelers diarree. Gelukkig zijn er vier manieren om het te voorkomen.

Het is belangrijk voor alle reizigers te begrijpen en zich bewust zijn van alle potentiële reizen ziekten. Revenge Montezuma van invloed op bijna vijftig procent van alle wereldwijde reizigers, die naar derde wereld landen, elk jaar. Deze ziekte wordt veroorzaakt door een infectie in het spijsverteringskanaal van de E.coli bacterie. Typische symptomen van deze ziekte omvatten een toename van gewicht, volume en de frequentie van de stoelgang, bijna twaalf losse ontlasting per dag, kramp in de buik, misselijkheid, braken, opgeblazen gevoel en koorts. Bij ernstige, kan deze ziekte leiden tot ziekenhuisopname. De meest effectieve behandeling voor deze specifieke ziekte is alleen de tijd zelf.

De eerste stap om te voorkomen dat begint met het vermijden van het water. Het drinken van het leidingwater is vaak tijden alleen veilig voor de burgers van dat land, omdat hun spijsverteringsstelsel zijn al afgestemd op de aanwezige bacteriën in het water. Het is dwaas te denken dat u dezelfde spijsvertering sterke punten zoals de locals die er wonen op een regelmatige basis. Als de kraan drinken van water is de enige middelen voor water, dan moet je eerst koken voor ten minste tien minuten. Zelfs eenvoudige handelingen, zoals tandenpoetsen vereisen het gebruik van volledig bacterievrij water. Andere voorzorgsmaatregelen die reist moet nemen zijn om salades in restaurants en pre voorkomen geopende flessen water voor deze gemakkelijke manieren om kleine hoeveelheden leidingwater om je lichaam in te voeren.

De enige manier om volledig jezelf te beschermen is om alles zelf te doen. Hoewel het omslachtig, dit proces betekent dat alle verbruikte vruchten moeten worden gewassen met flessenwater door u en alle restaurant eten moet worden gekookt in een bepaalde vorm voor verbruikt. Het is gewoon niet genoeg om te informeren over het voedsel behandeling proces op elk restaurant.

Een van de gemakkelijkste manieren om te voorkomen dat aanbestedende Revenge Montezuma is het niet eten van een straatverkoper. Hoewel de verleiding van goedkope, lokaal voedsel zou kunnen verleiden u om het te kopen, dit voedsel is waarschijnlijk de meest gevaarlijke je kunt consumeren. Je hebt geen idee hoe het eten was bereid, of zelfs indien goed gekookt. Dit voedsel moet worden vermeden.

De laatste methode is preventie om te voorkomen dat plaatsen die dienen rewarmed voedsel. Helaas opwarmen voedsel doesnt doden bacteriain feit, bacteriën vormen als voedsel afkoelt. Dus elke rewarmed voedsel is bijna een garantie voor de ziekte.

Hier zijn een paar recapped tips die u kunnen helpen voorkomen vakantie ziekte. Wanneer u reist, sommige items zijn veilig voedsel dat vers wordt bereid en geserveerd warm, vlees dat gekookt is goed gedaan, alleen behandeld door je fruit, brood en gebak, warme dranken, water in flessen en in blik voedsel of dranken. Vermijd kraantjeswater, lokale ijs, koude salades, buffetten, voedsel door leveranciers of rewarmed voedsel.

Een reis naar Mexico kan zeer aangenaam zijn en de beste manier om ervoor te zorgen dat om gezond te blijven met deze eenvoudige reizen tips.Focusing op nieuws en informatie over Moraira, Clinton Maxwell schrijft artikelen voor http://www.alicante-spain.com. Zijn bijdragen over autoverhuur in Torrevieja is te vinden op http://www.alicante-spain.com/torrevieja-car-hire.html

This entry was posted in Leisure and tagged , , , , . Bookmark the permalink.