Versleuteling van gegevens en systemen Encryption


   Door Pu TechAs we allemaal weten, gevoelige informatie die shouldnt worden benaderd door anderen moeten worden beveiligd of ontoegankelijk te maken voor niet eigenaren.

Encryptie en cryptografische software is gebruikt in veel verschillende manieren om systemen veiliger te maken. Dit artikel bespreekt slechts enkele manieren die dergelijke software kunnen uw systeem beter te beveiligen, waaronder:

1) coderen van uw e-mail

2) uw bestanden versleutelen

Om programmas worden vermeld dat codeert informatie helpen. Er zijn veel meer programmas daar dat zal helpen, maar deze programmas zijn goed en een goede plaats om te beginnen als ieder ander. Zij hebben het extra voordeel van beide vrij met broncode beschikbaar is.

Zullen encryptie mensen stoppen met toegang tot mijn gegevens?

Encryptie maakt gewoon het moeilijker voor mensen toegang hebben tot belangrijke informatie te krijgen, zoals wachtwoorden of gevoelige informatie in een bestand. Het eerste wat u moet weten over encryptie is dat het algoritme dat wordt gebruikt om te eenvoudige of meer complexe coderen en dat invloed op hoe goed wat je hebt gecodeerd wordt beschermd. Encryptie systemen zijn gebroken toen de methode van encryptie wordt begrepen door hackers en is eenvoudig te breken.

Waarom de moeite om te versleutelen mijn e-mail?

Opgemerkt moet worden dat e-mail is veel minder veilig dan papieren post voor twee zeer goede redenen: ten eerste kan de elektronische gegevens gemakkelijk toegankelijk zijn via een internet-en ten tweede, elektronische data werkelijk eenvoudig is te kopiëren. Er is een zeer goede kans dat iemand heeft afgeluisterd rond in uw e-ondanks je goede bedoelingen om het te stoppen.

Hoe ga ik over mijn versleutelen van e-mail?

Er zijn veel programmas die er zijn die u kunnen helpen uw e-mail versleutelen. Een zeer populair is een PGP (Pretty Good Privacy) of haar Gnu uitloper GPG.

PGP (http://www.pgpi.org/) self-beschrijft zichzelf op deze manier: Dit is een programma dat uw e-mail iets dat anders doesnt hebben: Privacy geeft. Het doet dit door het versleutelen van uw e-mail dus dat niemand, maar de juiste persoon kan lezen. Wanneer gecodeerd, wordt het bericht ziet eruit als een betekenisloos wirwar van willekeurige tekens. PGP heeft bewezen heel goed in staat weerstand te bieden zelfs de meest geavanceerde vormen van analyse gericht op het lezen van de gecodeerde tekst. ”

Waarom de moeite om mijn bestanden versleutelen?

Het antwoord op deze neer op wat u zoal op uw computer. Als je financiële gegevens hebben met belangrijke informatie, zoals sofi-nummers, e-mailadressen, rekeningnummers en wachtwoorden, dan open je jezelf aan het verliezen van zeer waardevolle informatie. De meeste bedrijven Internet security medewerkers zullen getuigen van de grootschalige diefstal van zeer waardevolle informatie. Zolang je verbonden bent met het internet je bent kwetsbaar.

Hoe pak ik het versleutelen van mijn bestanden?

AxCrypt File Encryption Software (http://axcrypt.sourceforge.net/) Self-omschreven als “Gratis Persoonlijke Privacy en Beveiliging voor Windows 98/ME/NT/2K/XP met AES-128 File Encryption, compressie en transparant ontcijferen en Open in de oorspronkelijke aanvraag. ”

Vanaf nu, je Dont zorgen te maken over hoe u uw gegevens te beveiligen. Laat deze encryptie-programmas nemen alle werkzaamheden in het versleutelen van uw bestanden. Start coderen van uw gevoelige gegevens nu om te verhinderen dat nieuwsgierige ogen in stelen en toegang te profiteren van uw persoonlijke files.Putech – Leer Computertechnologie tips en trucs .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , . Bookmark the permalink.